Welkom op mijn pagina

Hallo Allemaal, welkom op mijn website!Desny Fotograaf

Mijn naam is Desny Verschuur en ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Hier heb ik met genoeg de studie Bedrijfscommunicatie afgerond. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik bezig met beeld. Sinds mijn minor heb ik echter de focus gelegd op fotografie en daarom ben ik ook deze website begonnen. Op deze site kan je mijn portfolio zien en kan je contact met mij opnemen. Veel plezier met kijken en hopelijk tot snel!

Kijk gerust eens naar al mijn verschillende foto’s, maar wees je bewust van de auteursrechtelijke bescherming. De foto’s mogen niet zonder toestemming worden gepubliceerd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s